Гримът на Сури Круз

267
Гримът на Сури Круз

Само на пет, а вече с грим

Плащането за дрехи и обувки, последен писък на модата, съвсем няма да са единственият проблем за актрисата Кейти Холмс с дъщеря й Сури, пише woman.bg.

От скоро малката принцеса започна да обръща внимание не само на тоалетите, а и на цялостната си визия, заради което все по-често се появява с грим.

Въпреки че е само на 5 години, момиченцето вече носи червило, залагайки предимно на червения цвят. Това явно съвсем не притеснява популярната й майка, тъй като първият път, в който Сури Круз се появи публично леко гримирана, беше преди три години.Дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз вече си е спечелила славата на мини фешън икона. Тя не излиза, ако не е облечена с хубава рокля, а обикновено залага и на обувки с токчета.

Майка й пък не веднъж е заявявала, че момиченцето й има усет към дрехите и аксесоарите и сама решава не само какво ще облече, а и какви тоалетчета да й се купуват като цяло. Затова тя прави шопинг турове с Кейти и лично си избира дрехите.Сури явно разбира и от известни марки, тъй като дрехите в гардероба й, които са на стойност над 3 милиона долара, са все на известни дизайнери.

Преди дни малката беше щракната от папараци на разходка с майка си, като любопитното в случая не беше цялостната визия на Сури, а фактът, че малката носеше детско модно списание. Явно, за да е в крак с последните тенденции.Според слуховете, в гардероба си дъщерята на Кейти Холмс има над 130 чифта обувки, като някои от тях са правени по поръчка и са изработени специално за момиченцето.

Вижте защо Кейти Холмс е една от най-критикуваните майки.Добави коментар