Грим гафове от звездите

676
Грим гафове от звездите

Явно не се гледат в огледалото

Всички знаем, че звездите разполагат с цяла армия от гримьори, кафьори и стилисти. Те се грижат за перфектния им външен вид, както в живота, така и за специални събития.

Въпреки това някои от тях са ни показвали доста интересни гафове по отношение на грима си. Явно в бързината не са имали минутка време, за да се погледнат в огледалото.

Woman.bg събра най-очебийните звездни гафове с грим:

Това е един от любимите ни гафове на страхотната Ева Лонгория, звездата изглежда сякаш са я гримирали с маската на Зоро.

Тук Линдзи Лоън прилича на призрак.

Миша Бартън изненада всички с дебелата си очна линия на светско събитие.

Катрин-Зита Джоунс е прекалила с бронзанта.

Така излиза на вечеря Лили Алън.

Прекалено много цветове.

Хю Грант е прекалил с пудренето на носа си.

Лицето на Блейк Лайвли изглеждаше перфектно на събитие, провело се през 2009 г. Гримьорката й обаче бе направила грешката да се опита да прикрие някои несъвършенства по деколтето й със същия цвят фон дьо тен, който бе използвала и за лицето й ...

Коварният изкуствен тен създава проблеми дори и на мъжете. Брадли Купър бе щракнат с петна от него по лицето си на премиерата на филма Valentine's Day.

Актрисата Никол Кидман явно беше решила за последно да си напудри носа преди да се появи на червения килим за премиерата на филма си Nine през декември 2009 г.Добави коментар