Грешките на звездните родители

166
Грешките на звездните родители

Кои майки са на мушката?

Въпреки световната си слава, и звездите-родители правят грешки във възпитанието на децата си. Само че техните гафове се разискват от целия свят. Вижте три от най-обсъжданите майки и техните "грешки".

Кейти Холмс

Съпругата на Том Круз е много критикувана заради възпитанието на дъщеря си Сури. Основен проблем, който посочват и близки роднини на семейството, е религията сциентология, която изповядват двамата родители.

Сциентолозите се отнасят към децата си като към възрастни, като към хора, които са в състояние сами да взимат решения. Така малката предружава родителите си при късните им излизания вечер, а майка й не може да я убеди дори да се вози в детската седалка в колата.

Преди месеци пък снимка, на която Сури похапва бонбони във формата на пениси, взриви интернет. „Докато чакахме за маса, Сури видя бонбоните, които странно наподобяваха мъжки интимни части, и ги взе. Аз помислих, че са във формата на рибки, но като ги погледнах по-отблизо и осъзнах какво представляват, се ужасих. Опитах се да я убедя да не ги купуваме, но се замислих, че ако й кажа: „Остави ги обратно“, тя ще започне да ме разпитва защо не може да ги получи, а аз наистина не знаех какво да й обясня“, споделя собствената си интерпретация на случката звездната майка.Не по-малко критики отнася Кейти заради обувките на Сури. Освен че целият гардероб с обувки на малката струва над 100 хиляди лири, повечето модели са и с токчета. Сури носи подобни обувки от двегодишна, които, според педиатрите, изобщо не са подходящи за нейната възраст. Кейти пък се оправдава с твърдението, че това са танцови обувки за деца.

Анджелина Джоли

Появата на петгодишната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло, с татуировка на крака предизвика не само критики към майка й, но и ироничните коментари, че крушата не пада по-далече от дървото. Оказа се, че тигровата татуировка е временна, но това не успокои духовете, които намериха друг кусур на многодетната майка.Анджелина е критикувана и за това, че позволява на момиченцето да се облича в мъжки дрехи. "Мисля, че е удивителна и стилът й също. Аз никога няма да бъда родител, който насилва детето си да бъде някой друг, освен себе си. Децата би трябвало да бъдат оставяни сами да изразяват себе си по начина, по който те сметнат за удачен, без да ги съдим, защото така ги травмираме", заяви Анджелина по този повод.

МадонаПевицата е известна със строгото възпитание, което се опитва да наложи на децата си. Тя самата признава пред медиите, че дори не разрешава на дъщеря си Лурдес да гледа телевизия. И внимателно преценява компанията й. Поп легендата не одобрява приятелството на 14-годишната си наследничка с Кели Озбърн. Тя не харесва факта, че Кели е по-голяма от дъщеря й с повече от 20 години, а начинът й на живот не е пример за подражание.

Наскоро в общественото пространство се обсъждаше широко и друга странност на Мадона. Кралицата на попа не позволява на децата си да използват тоалетната й. Явно изпълнителката е много гнуслива.Добави коментар