Гергов чака второ дете

129
Гергов чака второ дете

Очаква се да се появи напролет

Съпругата на рекламния бос Красимир Гергов - Деница, очаква дете. “Те все още не казват дали бебето ще бъде момче или момиче и кога ще се роди, но потвърдиха, че Деница е бременна. Двамата са изключително щастливи и чакат с радост появата на второто дете в семейството им”, съобщи пиарът на семейството Ана Русчева.

25-годишната галеристка узнала щастливата новина още в края на август, когато тя и 50-годишният медиен магнат вдигнаха романтична сватба в имение на дизайнера Салваторе Ферагамо в Тоскана. Тогава на въпрос на списание “ELLE-България” дали се чака нов наследник на фамилията, Деница отговори лаконично: “Ако трябва - ще се случи. Би било прекрасно.”

Тъй като е много фина и слаба, бременността й проличава едва сега. Журналистите пък започнаха да шушукат, когато преди 2 дни галеристката се появи на пресконференция в доста обемен пуловер, посочва novini.bg.Двойката вече има една дъщеря - 4-годишната Ситара, която се роди в Париж. Кръстена е на богините Сита и Тара, както и на музикалния инструмент ситар. Гергов има още две дъщери от предишния си брак. И вероятно ще бъде на върха на щастието, ако напролет съпругата му роди момче.Добави коментар