Гафовете на "Стъклен дом"

65
Гафовете на Стъклен дом

Зорки фенове отбелязаха куп неточности в последния епизод

Феновете на „Стъклен дом” приеха на нож първия епизод от новия, четвърти, сезон на сапунката на bTV, установи проверка на „Монитор”. Те не само въздишаха по драмите на Касабови, но забелязаха и много недоглеждания, допуснати от снимачния екип.

„Само не ми стана ясно как Албена открадва сака с дрехи на видимо по-пълно от нея момиче, а после дънчиците й стояха толкова прилепнало секси?", посочва гаф жена, подписала се като Лидия Лилова. Други по-млади зрители не могат да си обяснят защо в различни моменти от действието косата на Дани Касабов (в ролята Бойко Кръстанов) е ту дълга, ту къса, пише novini.bg.



Във фейсбук страницата на „Стъклен дом” фенка, подписала се като Анна Захариева, задава въпрос: „Интересно как Боряна и Димитър Касабов от вир вода на язовира пристигнаха в болницата чисто сухи. И дали някой от снимачния екип, като е гледал епизода, е забелязал, че Боряна, без да мърда от болницата, смени няколко блузчици - дойде с червена, а като влезе при Камен, беше вече със светлосиня. Няколко сцени по-късно - с черна.”

Въпреки малките неточности, първият епизод от новия сезон на „Стъклен дом: Наказанието” се оказа, че е събрал рекордна зрителска гледаемост, отчитат от bTV. Над 53 процента от всички тв маниаци (около 1.5 милиона) са се залепили пред малкия екран, за да видят как ще продължат драмите с Боряна, Камен, Елена Атанасова, Сиана и Чарли.

Над 46% от младата аудитория на възраст 18-34 г. са проследили вълнуващите събития около живота на Касабови, Атанасови и техните приятели и врагове. За аудиторията от 18-49 г. пилотният епизод отчита близо 50% дял, а сред жените на 25-54 г. делът достига до над 56%.

Последвайте ни и във Фейсбук.



Коментари

Коментар: 3

е тя лещите и перуката си ги е купила, де, нали открадна пари от колата, а зе дънките, не помня, ама то не беше ли анцунг?

Коментар: 2
Гафове-"Стъклен дом"

ii ot kade nameri leshtite koito si sloji ??

Коментар: 1
Гафове-"Стъклен дом"

А кой ходи на палатка с перука-поне да си я беше сложила след като намери убежището!?


  • 1

Добави коментар