Формула за стройни крака

215
Формула за стройни крака

Плюс няколко полезни съвета

Като взели под внимание някои основни модни трикове, екипът на бранда Debenhams – английска верига магазини, решили да направят и да предложат на своите клиентки нови модели обувки с „различни свойства”.

Технолозите, които обслужват тази верига магазини,, комбинирали няколко познати похвата и така създали формулата на „Идеалния ефект” - оформяне на по-дълги по-стройни крака и бедра.

Първото нещо, което трябва да се направи е да се избират обувки в телесен цвят. За да има ефект, цветът трябва да отговоря на този на кожата.

Височината на тока трябва да бъде поне 7 см. Токът трябва да бъде максимално тънък. Колкото е по-широк, толкова по-къс и по-дебел изглежда самият крак.

Да не се носят никакви обувки с каишки. Те създават впечатление за по-широк глезен и по-къс крак, съветва още woman.bg.

Платформите на обувките трябва да се прикриват. Да бъдат минимум 1 см дълбоки. Така краката изглеждат удължени.

От казаното дотук става ясно, че новата формула има следния вид:

Цвят + Висок ток + Широчина на тока + Платформа – Каишка по глезена = Стройни и елегантни крака.Ето и още полезни съвети за елегантен и издължен силует:

*Съчетавайте дрехите си в една цветова гама. „Не разделяйте“ тялото на две половини.

*Токчетата невинаги издължават крака. Понякога се получава обратният ефект. Островърхите обувки, например, създават впечатлението, че сте височка, но ако сте дребна натура, стъпалата ви ще изглеждат неестествено големи и дори смешни. Не прекалявайте с прекомерната височина на тока. Както споменахме вече, смята се, че най-подходящата височина е до 7 см.

*Стойката е от основно значение. Всички знаят, но малцина изпълняват. Правилната стойка моделира цялата ви осанка по начин, по който задължително да изглеждате по-стройна и по-красива.Добави коментар