Ева Мендес съветва

94
Ева Мендес съветва

Без бели храни за перфектна фигура

Ева Мендес е една от най-привлекателните актриси в Холивуд и една от красавиците, които имат женствена и поддържана фигура

В последното си интервю за списание Zest Мендес разказва, че въпреки здравословния си начин на хранене, тя не се лишава от калорични бомби като паста и шоколад от време на време, за да приема тялото й това, от което се нуждае,пише dailymail.

"Всичко зависи от това как се храня, колко вода пия. Не ям меса, но ям много риба и кафяв ориз. Обичам много и хляб. Хората винаги ми се чудят когато си поръчвам в ресторанта. Ако се притеснявате за теглото си, избягвайте белите храни, залагайте на черните им варианти" съветва Ева.

За да поддържа фигурата си стегната, Ева тренира и йога, пише novini.bg. "Инструкторът ми по йога ми съставя специална програма. Ако мускулите ми са стегнати, той ми прави по-лек режим".

Мендес е изключително доволна от здравата си, женствена фигура. Любимата част от тялото й са ръцете й: "Обичам ръцете си - благодаря на баща ми за дългите маймунски ръце, които за щастие са много по-малко космати от неговите", шегува се актрисата.

Не приема, че е "пример за подражание" но ако би могла да насърчава жените да приемат и харесват себе си, такива, каквито са, и да се борят за това, което искат, то тогава тази роля й допада много.Добави коментар