Ето ги първите снимки на принц Джордж

127
Ето ги първите снимки на принц Джордж

Те са направени от бащата на Кейт, в разрез с традицията

Принц Уилям и съпругата му Кейт разпространиха първите официални снимки на сина си принц Джордж, които, в разрез с традицията, бяха направени от дядото по майчина линия Майкъл Мидълтън.

Кралското бебе спи на снимките, увито в бяла пелена, като тази при изписването си от болницата. Майка му Кейт е с рокля в цвят бордо с разпусната коса.

Принц Уилям е с джинси и риза, а снимките са направени в градината на семейство Мидълтън в Бъкълбери, Бъркшир. На двете снимки двойката е усмихната и спокойна. На едната майката, бащата и детето са придружени от две кучета - кокера им Лупо и голдън ретривъра на семейство Мидълтън - Тили.

Фактът, че снимките са направени от бащата на Кейт Мидълтън, е новост. Бъкингам досега викаше професионалисти за първите снимки на новородени в кралското семейство.

Директорът на фотоотдела в Press Association, която разпространи снимките - Мартин Кийн, каза, че всеки фотограф би бил доволен да ги е снимал, но според наблюдатели те били преекспонирани, посочва БГНЕС.

В първото си интервю след раждането, което даде вчера, принц Уилям заяви, че новороденият му син си пада "малко калпазанин" и призна, че бащинството вече го е променило. Той каза още, че двамата с Катрин се наслаждават на новите си роли на родители и с радост ще показват бебето на света, както направиха още при изписването му от болницата.

"Бях на върха на щастието, както и Катрин за Джордж, затова с радост го показахме на всички, които искаха да го видят. И както знае всеки пресен родител, ти си много щастлив да покажеш детето си и да обявиш, че той е най-красивото, най-сладкото, най-всичко", каза принцът.

Престолонаследникът заяви още, че за него е било важно сам да закара съпругата си и новороденото им дете от болницата, за да покаже по този начин, че е модерен родител и монарх. Когато мога, съм възможно най-независим. Както са и Катрин и Хари. Ние израснахме по-различно от предишните поколения. Да откарам съпругата и сина си от болницата беше много важно за мен, каза принцът, цитиран от БНР.Добави коментар