Енрике не е готов за деца

43
Енрике не е готов за деца

Връзката му с Курникова вече продължава десет години

Енрике Иглесиас все още не иска да има деца. Певецът има връзка с бившата тенисистка Анна Курникова вече близо десет години, но все още не е готов да се ожени и да създаде семейство.

Той обаче уточнява, че плановете му може да се променят внезапно във всеки един момент. "Не смятам, че съм готов за деца в този момент, но кой знае. Може би няма да съм готов в следващите шест месеца, може би в следващите 16 години", казва певецът, цитиран от БГНЕС.

Макар че не е готов да стане баща, 36-годишният певец, който не може да се оплаче от липса на почитателки, твърди, че животът му е станал много по-спокоен и сега предпочита да си стои у дома, отколкото да излиза вечер в заведения.

"Все още ми се случва да излизам. Но не съм човек, който празнува по цял ден, освен това алкохолът не ми понася добре и ми трябва цяла седмица, за да се оправя. Предпочитам да си седя вкъщи, да си почивам на дивана", казва той.

"Обожавам къщата си в Малибу. Толкова е хубаво да прекарвам известно време там и да гледам футбол, понякога с мои близки приятели, понякога сам. Харесва ми да съм самия себе си", споделя Енрике пред британското издание на сп. "ОК!".Добави коментар