Елтън Джон "кърми" сина си?

167
Елтън Джон кърми сина си?

Художник разбуни духовете около бащите гейове

С двама бащи, които се грижат за него, синът на сър Елтън Джон - Закари, едва ли ще бъде кърмен. Но художник засили дебата за гейовете бащи, представяйки певеца, "кърмещ" сина си.

Ирландският художник Кевин Шаркли е автор на снимката "Баща и сън", стряскащо изображение на Елтън Джон, който кърми двумесечния си син Закари. Художникът изтъкна, че не е искал да обижда поп легендата, но признава, че е бил вдъхновен от медийната истерия около Елтън и неговия партньор Дейвид Фърниш, които станаха родители през декември.

"Бях вдъхновен от цялата тази истерия, заобикаляща бебето на Елтън. Това постави началото на нова ера на мъжете хомосексуалисти, които имат деца. Това, което правят Елтън и Дейвид, е много възхитително. Трябва да призная, че малко се смях на себе си, докато правех това, но зная, че Елтън има добро чувство за хумор. Не съм целял да го обидя, така че се надявам, че той ще го погледне откъм смешната му страна", сподели художникът.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш, които се "ожениха" на гражданска церемония през 2005 г., станаха бащи на Закари на 25 декември чрез сурогатна майка. Те не разкриха кой е биологичният баща, припомня БГНЕС.

Творбата на Шаркли се продава в галерията в Дъблин за 19 500 долара, като двама души вече са проявили интерес към нея. Запитан защо е решил да покаже Елтън Джон как кърми бебето си, Шаркли обясни: "Елтън определено е майката в тази връзка, а Дейвид изглежда повече като строг учител".Добави коментар