Елена Йончева чака дете

167
Елена Йончева чака дете

Топжурналистката вече е в осмия месец

Елена Йончева, бившата приятелка на Сергей Станишев, чака дете.

Топжурналистката е към осмия месец на бременността и до месец и половина ще даде живот на отрочето. Бебето вероятно ще се роди в началото на декември.

Елена трябваше да се включи с авторска рубрика в премиерното шоу на бТВ “Преди обед”. На въпрос на изданието “Кога ще видим Елена на екран?”, от медията отговорили, че в “момента тя има много важна лична работа”, пише novini.bg.

Прочутата журналистка, която е в щастлива двойка с архитект Пламен Тодоров, отдавна иска дете. “Няма да се откажа от мечтата си”, беше признала тя преди време.

Според светските хроникьори, Елена и новият й годеник се залюбили, докато той проектирал СПА център в тузарската сграда, обитавана от нея в столичния квартал “Бояна”.

Елена Йончева представи Пламен официално преди година и половина на откриването на фотографската си експозиция “Сомалия” в зала “Средец”. Според нея, мъжът до нея е един от най-талантливите архитекти у нас.

Пламен Тодоров притежава собствено архитектурно “Зуум студио”, което управлява заедно с брат си Теодор, също архитект. То се ползва с авторитета на просперираща фирма с многобройни и талантливи служители.

Техен проект бе включен в миналогодишното архитектурно биенале във Венеция. Студиото е създадено преди 7 години и в него работят над 25 души.

Симпатичният архитект е със 7 години по-млад от Елена. Говори се, че връзката им започнала през 2008 г., когато тя участвала в танцувалното шоу “ Денсинг старс”.

Тогава се твърдеше, че сдържаната блондинка е изпращана до бившата “Аско Деница” в квартал “Младост”, където се снимаше предаването, от мистериозен мъж.Добави коментар