Единственото нещо, което да трябва да добавите към кафето, за да засилите метаболизма

408
Единственото нещо, което да трябва да добавите към кафето, за да засилите метаболизма

Повечето от нас не могат да започнат деня си преди са изпият сутрешното си кафе

Повечето от нас не могат да започнат деня си преди са изпият сутрешното си кафе. За щастие любителите на кафето, то има много ползи за здравето, като подобряване на паметта и по – добро здраве, благодарение на антиоксидантите, които се съдържат в него.

Но преди да напълните чашата си с втората си (или трета!) чаша за деня, внимавайте –сметаната и захарта в кафето може да се окажат проблемни за теглото ви. Някои от най-популярните напитки в големи кафе вериги могат да добавят над 1000 калории към ежедневната ви диета.

Но това не означава, че трябва да забравите за кафето с мляко и да се примирите със скучната и горчива черна течност. Само една съставка, която присъства във всеки дом, може да промени вкуса и да засили метаболизма.

Каква е тайната?

Добавяйте канела към кафето си и ще помогнете на тялото ви да изгаря мазнините по-бързо, показва скорошно проучване на Института по наука за живота в Мичиган. Благодарение на цинамалдехид - съединението, което придава на канелата аромат и мирис - клетките започват да създават повече стимулиращи метаболизма гени и ензими. Това от своя страна помага на тялото ни да изгаря повече калории, наслаждавайки се на ароматната чаша кафе.

Лесно е. Опитайте!

 Добави коментар