Един оргазъм на ден

980
Един оргазъм на ден

...държи лекаря далеч от мен

Да поговорим за оргазма. Според учените именно той по-добре от което и да е лекарство поддържа организма здрав, а душата – щастлива. По един оргазъм на ден за всяка жена – и всички лекари на планетата биха загубили работата си.

Според американския психолог Марин Белфор има 10 вида женски оргазъм, тоест по 10 различни начина може да се стигне до удоволствие. И след всяко от тях не само се повишава настроението, а и се подобряват любовните отношения с мъжа ви, както и се поддържа здравето...

И така, що е то оргазъм?

Казват, женският оргазъм бива 10 вида: 1. Магическата G-точка; 2. Клиторен оргазъм; 3. С елементи от тантра йогата. 4. А-точката; 5. Маточен оргазъм; 6. U-точката; 7. Чрез стимулиране на гърдите; 8. Орален оргазъм; 9. Оргазъм от едно докосване; 10. Оргазъм от гледане на порно.И кои са положителните влияния върху организма и здравето?

1. Сияеща кожа

Оргазмът увеличава притока на кръв към кожата, в резултат на което кръвоносните съдове под кожата се разтварят. Така се поддържа еластичността й и здравословната руменина - оргазмът е тайната на хубавата кожа, казват лекари и козметици.

2. Срещу простуда

Оргазмът намалява риска и броя на простудните заболявания. Сексът 1-2 пъти седмично повишава нивото на имуноглобулин в организма и помага за производството на антитетла в слюнката, които помагат на организма да се бори с инфекциите.

3. По-доброто сънотворно

Скорошни изследвания показват, че окситоцинът, който се отделя при оргазъм, подобрява съня и е по-ефективен от което и да е лекарство срещу безсъние.

4. Довиждане, главоболие

Главоболието магически изчезва, твърди вицепрезидентът на Световната асоциация по сексология доктор Бевърли Уипъл, невропсихолог, който пръв е открил Г-точката в края на седемдесетте години. Според него при жените, които редовно достигат до оргазъм, прагът на болката се увеличава със 107%.

5. Пази сърцето

Първият британски треньор по оргазъм (да, има и такива), доктор Лиза Търнър, казва: “Ако не искате да получавате никога сърдечен пристъп, винаги достигайте до оргазъм”. Така че нежното женско сърце може да предпази именно оргазмът.

6. Победете стреса

Редовният оргазъм предотвратява стреса. По време на оргазъм мозъкът произвежда коктейл от ендрофини, които имат успокояващ ефект.

7. Срещу рак на простатата

Сексът има особено важно предимство и за мъжете, особено за тези над 40-годишна възраст. Изследвания показват, че редовният секс е важен за профилактика и предотвратяване на рак на простатата. Оргазмът прочиства жлезата, като повишава нивото на тестостерон, което пази и сърцето.

8. Заедно и завинаги

Двойките, които правят секс поне 3 пъти седмично, удължават живота си с 10 години. “Сексът ни прави щастливи, призвеждат се химически вещества, които влияят на организма, тялото и мозъка ни”, казва доктор Дейвид Уикс, невропсихолог от Кралската болница в Единбург.

9. Срещу рак на гърдата

Според гръцки изследователи 25% от жените, които достигат рядко до оргазъм, по-често заболяват от рак на шийката на матката.

10. Болкоуспокояващо

Изследване, проведено в Ню Джърси показва, че при жените, които страдат от заболявания като артрит и болки в гърба, редовният оргазъм намалява болките. Добави коментар