Джулиана Гани издаде името на бебето

294
Джулиана Гани издаде името на бебето

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани, която гушна първородната си рожба навръх Нова година, най-накрая обяви публично името на детето си

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани, която гушна първородната си рожба навръх Нова година, най-накрая обяви публично името на детето си.

Момченцето носи името Давид. Това издаде тя в социалните мрежи. „Това е първата ни почивка с Давид, но го няма на снимките, защото той снима!", гласи текстът й към редица снимки от хотел в Пампорово, посочва вестник Монитор.


В зимния курорт силиконката и годеникът й – фитнес инструкторът Илиян Найденов, пристигнаха, за да отпразнуват националния ни празник 3-и март.

Междувременно Гани се е нагърбила със задачата да зарадва своите последователи в социалните мрежи с подаръци. Младата майка ще раздава свои дрехи и обувки, а за това съобщи самата тя.

„Започвам да подарявам мои дрехи и обувки в профила си под формата на Giveaway поне веднъж седмично!“, обясни тя. Причината – изкусителката е отслабнала и тоалетите вече са й широки. Тя отдава ниското тегло на хранителните режими и съветите в книгите на своя любим.Добави коментар