Джордж по-добре облечен от мама

159
Джордж по-добре облечен от мама

Малкият принц Джордж надмина майка си

Малкият принц Джордж надмина майка си и вече е най-добре облечен от цялото кралско семейство на Великобритания. 11-месечният Джордж победи майка си и прабаба си в анкета, проведена сред 600 души. Той получава 23% повече гласове в сравнение с херцогинята на Кеймбридж, която има 21%. Кралицата получава 18%.

Следващите места са заети от принцеса Беатрис, принц Хари, графинята на Уесекс и принц Уилям на шесто и седмо място. В челната десетка попадат още Камила, принцеса Южени и Зара Филипс. Анкетата е проведена от сайта за бебета My1stYears.com.

Това не е първият път, в който стилът на принц Джордж получава похвали. Продажбите на дрехите, с които го обличат и на техните по-евтини версии, значително се увеличиха, припомня БГНЕС.Не е изненада, че майката на Джордж - Кейт, е на второ място. Нейният стил е одобряван по целия свят. Тя събира похвали, защото се доверява на британски дизайнери като Алекзандър Маккуин, Алис Темпърли и Матю Уилямсън, както и на марки като Zara и Reiss.

Любовта към светлите цветове, перлените аксесоари, карираните поли и украсените шапки правят от кралицата модна икона.Добави коментар