Джордж Майкъл не иска семейство

352
Джордж Майкъл не иска семейство

Смята, че децата биха се срамували от миналото му

Британският певец Джордж Майкъл не желае да последва стъпките на колегата си Елтън Джон и да стане баща, тъй като е убеден, че децата му един ден ще се срамуват от дивото му минало, пишат американските медии.

Изпълнителят на Jesus To A Child отхвърли възможността с партньора му Кени Гос в близко време да осиновят дете, няколко седмици след като първият син на сър Елтън бе роден от сурогатна майка.

Британската поп икона, която през изминалата година прекара известно време зад решетките, също така подчерта, че децата му ще бъдат тормозени от съучениците си, защото образът му е "много по-срамен" от този на Елтън Джон.

"Можете ли да си ме представите като баща? Аз не мога, слава Богу, че нямам. Можете ли да си представите какво е да си син на Джордж Майкъл в училище? Не мисля, че образът на Джон е по-срамен от моя", сподели пред репортери музикалната звезда, цитиран от БГНЕС.

"Твърдо решен съм, че не искам. Поздравявам Елтън и съм много щастлив за него, но това не е нещо, което ще направя в бъдеще", завърши британската знаменитост.Коментари

Коментар: 4

1zqjqx'"(){}:/1zqjqx;9

Коментар: 3
Коментар: 2
1zqjqx'"(){}:/1zqjqx;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар