Джоли забрани комикс у дома

83
Джоли забрани комикс у дома

И не кой да е, а този за нея

Холивудската звезда Анджелина Джоли забранила на шестте си хлапета да четат комикса, посветен на нея (Angelina Jolie: 'Female Force'), защото сметнала, че не е подходящ за деца.

Освен разказ за кариерата й, личния й живот и хуманитарната й дейност, книжката съдържала рисунки на някои от най-сексапилните героини, в които се е превъплъщавала актрисата, пише hotnews.bg.

„Мадокс и Пакс бяха най-разочаровани, защото искаха да видят комикса още откакто чуха за него. Захара и Шайло пък много искаха да видят как са нарисували майка им. Анджелина обаче им обясни, че са още малки да гледат подобни картинки и че ще им го покаже, когато пораснат“, издал познат на семейство Джоли-Пит.

„Брад също беше на мнение, че комиксът не е подходящ за тях. Двамата с Анджелина им позволяват да играят на видео игри, в които има насилие, да четат нормални комикси за супергерои, но решиха, че им е прекалено рано да погледнат на живота на майка си по този начин. Но съм сигурен, че след няколко години Брад сам ще подхвърли книжката на момчетата, разбира се когато Анджелина я няма вкъщи“, добавил близкият на звездното семейство.Добави коментар