Джоли-Пит търсят бавачки

114
Джоли-Пит търсят бавачки

Всяко от децата ще има отделна гувернантка

Анджелина Джоли и Брад Пит търсят бавачки за своята многобройна челяд. Кандидатките обаче трябва да отговорят на многобройни високи изисквания, за да бъдат наети.

Всяко от шестте деца на звездната двойка има своя бавачка, като всички са много високо образовани. Те притежават диплома за висше образование и говорят минимум два езика.

Сега Джоли и Пит търсят мотивирани хора, които да се грижат за трите им по-големи деца Мадокс, Пакс и Захара, осиновени съответно в Камбоджа, Виетнам и Етиопия. В идеалния случай кандидатите трябва да говорят родния им език, за да се не отдалечават децата от корените си, посочва БГНЕС.

Холивудската двойка обаче има и още едно съществено изискване - бъдещите бавачки трябва да имат готовност да пътуват. Джоли и Пит поделят времето си между Калифорния и Ню Орлиънс и имат доста натоварен график на работа. И където и да отидат, винаги водят цялото си домочадие с тях.

Бавачките трябва да се грижат за обучението на децата и да не разкриват интимни подробности за семейството в медиите. Всяка усилена работа обаче изисква и съответно достойно възнаграждение, като, според опита им, то ще бъде между 50 000 и 150 000 долара на година или между 4000 и 12 500 долара на месец.Добави коментар