Джоли не обича да се реши

78
Джоли не обича да се реши

Полага минимални усилия за външния си вид

Анджелина Джоли рядко реше косата си. Звездата от "Кунг Фу Панда 2", която отглежда шест деца с приятеля си Брад Пит, е смятана за една от най-красивите жени в света, но признава, че полага минимални усилия да изглежда добре.

"Не реша косата си много често. Опитвам се да полагам колкото се може по-малко грижи за себе си заради децата ми, така че просто се събуждам и се приготвям за доста кратко време", сподели актрисата.

Преди време клюкарските издания съобщиха, че Анджелина поддържа прочутите си устни в отлично състояние, като използва балсам, струващ едва 4 долара.

Балсамът за устни включва редица необичайни продукти като суров пчелен восък от Уганда, крем от кокосов орех, африкански картоф, масло от семките на пъпеш от Намибия, лайка и масло от дива намибийска палма.

"Анджелина има огромни запаси от този балсам, който й помага да предпазва убийствените си устни. Тя го харесва, защото й помага да освежи дъха си, тъй като мрази дъвките", разкри близък до звездата източник, цитиран от БГНЕС.Добави коментар