Джоли иска бебе

90
Джоли иска бебе

Разказва откровено за децата си

Анджелина Джоли отново бремена? Все още не, но актрисата не изключва това да стане. Кинозвездата и режисьор на филма "В земя на кръв и мед" разказва за живота си на майка за списание "Мари Клер".

В списанието, където е и на първа страница, тя признава, че няма много приятели. "Нищо не е планирано, но никога не се знае, винаги може да забременея", спонтанно изрича фразата Джоли. Реализирана актриса, щастлива майка, внимателна партньорка, която смята Брад Пит за най-добрия си приятел, единствения, на когото може да се довери, Анджелина Джоли не казва край с децата.

Тя е майка на 10-годишния Мадокс, Пакс на 8 г., Захара и Шайло, които са на 6 и на тригодишните близнаци Нокс и Вивиан. Всичките шест деца не спират да казват, че искат да видят родителите си женени, припомня БГНЕС.

"Говорят, това ще им донесе повече сигурност. И ако нещата се обсъдят от сантиментална страна, си казвате "Да, защо не заради децата". Но като помислите, една сватба за тях означава празник и огромна торта", с открито сърце разказва Анджи.Запитана за характера на малчуганите, Джоли описва всеки един поотделно. "Вивиан е истинско малко момиче. Тя е от тези, които къса цветя и ги кичи в косите си. Тя обича да си лакира ноктите, истинско момиче. Нокс е истински мъж, той обича мечове и динозаври".

Продължавайки за по-големите, Анджи казва, че "Мадокс е много внимателен и се грижи за нея. Пакс е по-див, но пък има голямо сърце. Захара откри призванието си - езда. А що се отнася до Шайло - тя е смесица от нас двамата. Тя се качва на АТВ, обожава това, но забравя спирачките. Просто иска да натиска газта", разказва още Джоли с блестящи очи.Добави коментар