Джей Ло след раждането

89
Джей Ло след раждането

Певицата има проблеми с теглото

Американската певица и актриса Дженифър Лопес, която през средата на изминалия месец стана рекламно лице на испанския бижутериен бранд Tous, е принудена "да работи по-усърдно", за да поддържа фигурата си, след като роди, пишат таблоидите отвъд Океана.

Прочутата изпълнителка и актриса, която отглежда тригодишните си близнаци Макс и Еми от съпруга си Марк Антъни, разкри, че никога досега не се е налагало да внимава с какво се храни и призна, че днес й е много по-трудно да поддържа слаба фигура.

"Винаги съм била спортна натура, за което съм се радвала. Никога не съм яла кой знае колко, тъй като се наяждах с малко. Но откакто родих децата, нещата станаха по-трудни. Тялото ни наистина се променя. Разликата не бе твърде драстична, но днес определено се нуждая да работя по-усърдно и да следвам хранителен режим", сподели пред репортери музикалната икона, цитирана от БГНЕС.

Звездата на телевизионното предаване American Idol също така посочи и любимата част от тялото си. "Кое харесвам най-много в себе си ли? Това е труден въпрос. Вероятно това е кожата ми. Много й се радвам. Засега се държи добре", заяви още Джей Ло.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3

1zqjqb'"(){}:/1zqjqb;9

Коментар: 2
1zqjqb'"(){}:/1zqjqb;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар