Джей Ло иска още деца

99
Джей Ло иска още деца

Тя обича безгрижните дни със семейството си

Американската певица и актриса Дженифър Лопес, чийто хит I`m Into You вече оглави музикалните класации в редица държави, мечтае да има още деца от съпруга си Марк Антъни, пишат американските таблоиди.

Звездната двойка, която мина под венчилото преди близо седем години и има тригодишни близнаци Макс и Ем, все още не е наясно кога ще разшири семейството си, но въпреки това съдийката от American Idol подчерта, че вече са говорили по темата.

На въпрос дали възнамеряват в скоро време да имат още деца Джей Ло заяви: "Не зная, ще видим. Бихме искали това да се случи, но знае ли човек какво ще му предложи бъдещето. Говорили сме за това, но не сме решили".

Дженифър, която през изминалия месец бе определена за "най-красивата жена в света" от списание "Пийпъл", също така говори и за любовта си към безгрижните дни, които прекарва само със семейството си.

"Наскоро имах такъв. Не правих нищо цял ден и се наслаждавах на всяка една секунда. Останах в леглото цял ден. Марк също лежа до мен. Децата дори ме оставиха да спя до 09=30, когато нахълтаха в стаята и ми честитиха Деня на майката. Беше толкова хубаво", заяви още изпълнителката на Control Myself, цитирана от БГНЕС.Добави коментар