Джесика Алба: Най-трудната професия е майчинството

3403
Джесика Алба: Най-трудната професия е майчинството

Звездата от „Фантастичната четворка“ възпитава три деца – момиченцата Онър и Хейвън, които са съответно на 11 и 7 години, както и 18-месечният Хейс

Най-трудната професия за Джесика Алба не е актьорското майсторство, а майчинството. Все пак, това да стане родител, е подобрило и професионалните качества на 38-годишната звезда. Най-вече що се отнася до ръководенето на собствената й компания The Honest Company, която предлага продукти за красота.

„Да стана майка беше най-трудното нещо на света, но е и нещото, което ме подготви най-много за бизнес кариерата ми. Научих се да съм мултифункционална и да съм винаги подготвена. В началото правих грешката да не нося памперси, когато излизаме на вечеря, и накрая трябваше да повивам бебето с одеяла. Така се научих да съм креативна и жилава“, разказа красавицата пред британското сп. Cosmopolitan.

Звездата от „Фантастичната четворка“ възпитава три деца – момиченцата Онър и Хейвън, които са съответно на 11 и 7 години, както и 18-месечният Хейс. Алба сподели още, че първоначално е оставяла бизнес партньорът й да обира лаврите за нейните дела.

„Винаги се отдръпвах и оставях другите да получат признание за моята работа. През първите три години откакто компанията работи, всеки мислеше, че всички идеи са дело на партньора ми. Това беше трудно за мен, но трябваше да го преодолея“, изповяда се тя, цитирана от вестник Монитор.

Добави коментар