Дженифър Лопес се развежда

62
Дженифър Лопес се развежда

Бракът й с Марк Антъни продължи седем години

След седемгодишен брак популярните по цял свят певци Марк Антъни и Дженифър Лопес обявиха, че слагат край на съвместното си съжителство, предаде US Magazine.

"Преценихме, че е време да се разделим. Това е много трудно за нас решение. Постигнахме споразумение по всички спорни въпроси и си оставаме приятели", казва в съвместно изявление за медиите звездната двойка.

Дженифър Лопес и Марк Антъни сключиха брак през 2004 г. Двойката има близнаци на три години – Макс и Ема, припомня woman.bg.

Лопес и Антъни за кратко излизат през 90-те години, преди латино певицата да започне връзка с Бен Афлек. След като годежът ѝ с него се проваля, Лопес отново започва отношения с Марк Антъни, които по това време се развежда с първата си съпруга – Даянара Торес.

Интересното е, че само преди година Дженифър Лопес и Марк Антъни подновиха брачните си клетви на специална церемония в Калифорния.

Тогава Антъни се пошегува пред пресата, че са направили повторната церемония заради залози в Лас Вегас, че звездната двойка не може да изкара заедно още пет години.Добави коментар