Дженифър Анистън на 50: Не ми трябват деца

456
Дженифър Анистън на 50: Не ми трябват деца

Анистън е категорична, че се чувства добре, въпреки че няма късмета да бъде майка

„Не ми трябват деца, за да бъда пълноценна“. Това каза Дженифър Анистън за липсата на наследници. Актрисата даде интервю за „Хъфингтън пост“, разказвайки за кариерата си, за мъжете в живота си и за това как се чувства на 50-годишна възраст.

„Папарите изразходват толкова много време и пари, за да видят дали съм бременна. Това само показва, че се смята, че жената не може да бъде пълноценна, успешна и щастлива, ако не стане съпруга или майка”, обясни тя, цитирана от БГНЕС.

Анистън е категорична, че се чувства добре, въпреки че няма късмета да бъде майка. Що се отнася до неуспешните й връзки, тя коментира, че е уморена от статиите в медиите, че не може да създаде сериозна връзка. „Това, което пишат, че не мога да задържа един мъж, не е вярно. Аз не съм нито тъжна, нито пречупена! Глупости са, че отказвам да имам бебе, защото съм егоистка, която мисли само за кариерата си!“, добави актрисата.

По думите на Дженифър, никой не може да я съди и да си въобразява, че знае какво е преживяла. След което призна, че е правила много опити да забременее, но поради здравословни проблеми тя са се провалили. Но това не я е прекършило, сподели актрисата.

„Има натиск върху жените да бъдат майки. Ако това не стане, тогава те се считат за повредена стока. Може би моята мисия на тази планета не е да се възпроизвеждам!, коментира тя. Актрисата отбеляза още, че много актриси в Холивуд се оценяват само по външния им вид. 

Добави коментар