Джеки Чан не оставя стотинка...

177
Джеки Чан не оставя стотинка...

...на сина си

Актьорът Джеки Чан обяви, че ще даде всичките си пари за благотворителност и няма да остави и стотинка на сина си. "Ако е способен, сам ще си спечели парите, ако не, просто няма да получи моите пари", заяви звездата, цитиран от БГНЕС.

Независимо, че наскоро синът на актьора получи награда на церемонията World Award в Пекин, Джеки сподели, че не е доволен и съжалява, че не "подтиква" сина си към по-големи постижения. "Съжалявам, че преди време не го записах в армията, където щеше да получи опит и да закали характера си", призна 56-годишният актьор.

Наскоро плъзнаха слухове, че експертът по бойни изкуства е починал вследствие на сърдечен удар. Онлайн слуховете тръбяха, че Чан е напуснал този свят след тежък сърдечен удар, но звездата от поредицата "Час Пик" опроверга техните твърдения, като качи своя снимка от посещението си в Япония.

На страницата си прочутият актьор дори написа, че е "жив и е добре" и подчерта, че не е претърпявал инфаркт, "както бе съобщено в множество социални мрежи и сайтове за онлайн новини".

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиДобави коментар