Две звездни сватби в Италия

121
Две звездни сватби в Италия

През уикенда

Прочутите по цял свят знаменитости София Копола и Петра Екълстоун се омъжиха в Италия през уикенда.

Носителката на награда на Американската академия за киноизкуство Копола и дългогодишният й приятел музикант, фронтменът на Phoenix Томас Марс, се ожениха в събота в италианското селище, дом на бабата и дядото на режисьорката.През същия ден британската наследничка Екълстоун надяна брачната халка с бизнесмена Джеймс Стънт извън Рим по време на тридневно събитие с цена, която варира между 2-8 милиона долара, според различни съобщения, цитирани от БГНЕС.

Сватбата на Екълстоун-Стънт стана в замъка, в който сключиха брак Том Круз и Кейти Холмс и включваше фойерверки, както и изпълнения на Ерик Клептън и Black Eyed Peas, както съобщи списание People.

Екълстоун, 22-годишна модна дизайнерка, е дъщеря на бившия модел на Армани Славица и на главния изпълнителен директор на Формула 1 Бърни Екълстоун. Тя не е новачка в разточителното харчене. През юли тя плати 85 милиона долара за къщата в Лос Анджелис, някогашен дом на Ааарон и Кенди Спелинг.

За разлика от нея, Копола и Марс се венчаха на церемония пред 80 гости в семейната вила на младоженката в южния италиански град Берналда. Копола и 34-годишният рокер Марс имат две дъщери – Роми, на 4.5 години и Косима, на 15 месеца. Нейният първи брак, с режисьора Спайк Джоунз, приключи с развод през 2003 г. след 4 години.Добави коментар