Дразнещите модни тенденции

148
Дразнещите модни тенденции

Такива има всеки сезон

Различните кройки на полите и роклите, моделите обувки и аксесоарите бързо излизат на мода и също така бързо изчезват през следващия сезон.

Някои обаче се задържат твърде дълго и започват дори да дразнят. Направихме една класация на модни тенденции, които вече от „безсмъртна класика“ се превръщат в омръзнала баналност.

Много къси панталонкиАко това модно течение стане масово, през горещите летни дни ни очаква истински апокалипсис. Представете си само стотици и хиляди момичета да ходят по улиците по гащи (защото тези минималистични шорти приличат точно на бельо) и да демонстрират седалищата си на всички. Ако не сте манекенка на модно ревю на Jason Wu и не можете да се похвалите с безкрайно дълги и стройни крака, съветваме ви да носите такива панталонки само на плажа... вместо бански.

Обувките-копитаОбувките Yves Saint Laurent Tribtoo са дори по-дразнещи от вездесъщите червени подметки на Christian Louboutin. Ева Лонгория и много нейни колежки обаче са на мнение, че 16-сантиметровият ток и скритата 5-сантиметрова платформа ще компенсират ниския им ръст. Може би – но при това изглеждат буквално като копита.

Плисирани дълги полиМиналото лято плисираните поли бяха истински хит на всички street-style публикации. Затова милиони хора си купиха такива поли на разпродажбите в края на сезона. Но по модните подиуми през сезона пролет-лято 2012 наблюдаваме известна промяна на тенденциите – плисираните поли вече са с дължина до коляното или до средата на прасеца. Затова ако искате да поразходите дългата си плисирана пола това лято, помислете пак, съветва woman.bg.Добави коментар