Дончева готова да стане баба

73
Дончева готова да стане баба

Няма да прави повече опити ин витро

Бизнесдамата Юлияна Дончева не желае да става майка за трети път, но е готова да се грижи за още едно бебе, ако големият й син я зарадва с внуче.

„Няма да правя повече опити инвитро. Да, имаме още замразени ембриони, но човек трябва да прецени рисковете, а те са огромни на този етап. По-скоро ще чакам внучка. Синът ми вече е на 21 години и когато му дойде времето, съм готова да стана баба”, разкри Дончева пред сп. LOVE style.

Междувременно по-малкото й момче, плод на любовта й със Станислав Недков-Стъки, който оглавява родната федерация по ММА, вече е увлечен по спорта на татко си и двамата дори вече са започнали тренировки.

Двугодишното дете следи с интерес мачове по телевизията, а веднъж дори си сложил чорапи на ръцете и започнал да боксира круша. Малкият Станислав променил много татко си, категорична е Юлияна, цитирана от вестник "Монитор".

„Стана по-мек и благ като човек. И по-отговорен. Изключително грижовен е, даже в повече. Направо трепери над детето. Аз не съм майка орлица, но той е баща орел”, смее се тя, като допълва, че именно общият им син ги направил истинско щастливо семейство.Коментари

Коментар: 1
Well put, sir, well

Well put, sir, well put. I'll centrialy make note of that.


  • 1

Добави коментар