Домашен крем против бръчки

2306
Домашен крем против бръчки

Освен че се бори с бръчките, той хидратира кожата по абсолютно естествен начин

Всяка уважаваща себе си дама полага усилия да изглежда добре. И нека си признаем, всяка от нас има поне 5-6 продукта, които задължително използва сутрин, преди да излезе - било то крем за ръце, най-обикновен балсам за устни или спирала.

Но сега ще си поговорим сега за кремовете. И по-точно за кремовете за лице. Сигурни сме, че използвате такива. Дори в момента да нямаме видими бръчки, то трябва да полагаме грижи за кожата си от сега, защото така можем да забавим появата им максимално дълго.

Ще ви предложим една рецепта за домашен крем против бръчки. Освен че се бори с бръчките, той хидратира кожата по абсолютно естествен начин, освен това изравнява тена, пише kulinar.bg. Кремът е подходящ за всякакъв тип кожа. 

Винаги сме били на мнение, че "домашно приготвеното е по-хубаво" и оставаме на същото мнение и когато става дума за козметика. Кремът е изцяло от натурални съставки, а резултати от използването му ще забележите още след 1 седмица.Нужните продукти:

- 1 жълтък
- 2 с.л. бадемово масло / зехтин
- 1/2 с.л. мед
- 2 с.л. медицински вазелин (продава се в аптеката)

Разтопете вазелина на водна баня. Свалете го от колтона и добавете останалите съставки. Бъркайте, докато всичко се смеси добре. Прехвърлете в удобна за вас кутийка. Количеството на крема е около 50 мл (използвайте кутийка с такава големина). Понеже кремът е само от естествени продукти, не правете по-големи количества, тъй като ще се развали.

Съхранявайте го в хладилник. Не забравяйте, че стафидите са супер полезни за кожата и косата ни. Така че в никакъв случай не подценявайте и храната, която приемате, като цяло.

Начин на употреба:

Нанасяйте с масажиращи движения върху чиста кожа. Оставете го 30-ина минути, а после отстранете с мокро памуче или мокри кърпички (такива, които са специално за лице). Задължително нанасяйте поне 2 часа преди лягане.Добави коментар