Дни след раждането: Енджи Касабие вече работи

582
Дни след раждането: Енджи Касабие вече работи

"Щастието е десеторно, но притесненията са стоторни", коментира диетоложката пред Нова телевизия

Не мина и седмица, откакто известната диетоложка Енджи Касабие стана майка на малкия Раян, и тя се върна на работа. В първото си телевизионно интервю Енджи сподели, че веднага след като се прибрала у дома, посрещала гости, на които сготвила, а освен това и намерила време да консултира пациент в кабинета си. 

Енджи вече си е вкъщи, с тях е и така мечтаното детенце, но оказва се, диетоложката не е станала по-спокойна. "Щастието е десеторно, но притесненията са стоторни", коментира диетоложката пред Нова телевизия. Тя и съпругът ѝ Рабих се притеснявали за сина им във всеки момент да не му се случи нещо. Двамата трудно спят, объркани са, въпреки че самият Раян бил изключително спокойно дете засега.

Притесненията на диетоложката започнали още в началото на бременността. Все пак в миналото тя преживя две неуспешни бременности. Но по думите на лекаря, проследил настоящата ѝ бременност, проблемите са дошли от неправилно хранене на плода в утробата на майката. Самото раждане минало бързо, за 10-15 минути. На него присъствала майката на Енджи, която към момента е при нея и ще остане в България, за да ѝ помага.

От интервюто стана ясно още, че Раян е кръстен на баща си, Рабих. Той също потвърди, че Енджи няма как да седи на едно място и прогнозира, че съвсем скоро ще възстанови делничните си задължения на 100%. Енджи освен това беше категорична, че няма да използва бебето си за рекламни цели, които дори определи за "малоценни неща". Именно затова все още и Instagram последователите ѝ не са видели малкия Раян.

Добави коментар