Днес е лятното слънцестоене. Време е за Слънчевата вода

13
Днес е лятното слънцестоене. Време е за Слънчевата вода

С билките, силата на водата и молитвите хората от поколения са зареждали тялото и душата със здраве, избавление от болки и просперитет

Тази година лятното слънцестоене настъпи в 6.31 часа тази сутрин. Откъм енергия се случва обръщането, което е най-силно през следващите 3 дни. По традиция тези 3 дни се отбелязват с различни ритуали, свързани с енергията.

С билките, силата на водата и молитвите хората от поколения са зареждали тялото и душата със здраве, избавление от болки и просперитет. Докато чакаме билките и Еньовден, днес трябва да направим нещо специално, свързано със силата на водата. Това е приготвянето на Слънчевата вода.

В стъклено тъмно шише се налива вода. Тя трябва да е изворна (или дестилирана), но не минерална. Оставя се на слънце още по изгрев на 21 юни и стои през целия ден. Прибира се по залез на тъмно място, съветва вестник Стандарт.

Това е слънчев концентрат, който се прибавя към водата, която всеки ден се пие, за да зарежда с енергия. Тази слънчева есенция може да се използва за лечение и терапия както при физически, така и при психически проблеми.Добави коментар