Диляна Попова иска още деца

1753
Диляна Попова иска още деца

Моделът с поразяващо сини очи се надява поне още веднъж да гушне рожба, тъй като смята майчинството за прекрасно

Да увеличи семейството си с няколко малчугана би било сбъдната мечта за Диляна Попова. Моделът с поразяващо сини очи се надява поне още веднъж да гушне рожба, тъй като смята майчинството за прекрасно.

„Бих желала, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст“, разказа пред сп. LOVE style тя.

Красавицата признава, че 3-годишният й син прилича външно 99% на баща си - актьорът Асен Блатечки, а вътрешно и емоционално е на нея, защото е чувствителен, раним, бързо се натъжава и разплаква.

„Между Борил и Асен има много силна връзка. Той по съвсем различен начин общува с него. Понеже ние сме повече жени – аз, майка ми, сестра ми и това внимание леко го е разглезило, но към баща си има респект. Мъжката връзка си е друга“, разкри още тя, цитирана от вестник "Монитор".

Междувременно Попова не желае да коментира любовния си живот, но е категорична, че скоро не би вдигнала сватба. Това за нея това би бил подарък на по-късен етап от живота й, предимно за да се види в булчинска рокля.

Добави коментар