Дидо от D2 ще става татко

75
Дидо от D2 ще става татко

Новината идва от Instagram профила на половинката му Юлия

2019 г. донесе много звездни бебета - Амая на Наум Шопов и Теа Минкова, преди това се роди Даниел на Поли Генова, малкият Благой на Златка и Благой... Е, оказва се, че и следващата година няма да е по-различна.

Млад татко съвсем скоро ще стане вокалистът на D2, Дидо, познат ни и от първи сезон на уеб сериала "Килерът". Каналът "Music Virals" във vbox7 разказва:

Новината идва от Instagram профила на половинката му Юлия, като на снимката се вижда, че тя вече е в напреднала бременност.

Юлия и Дидо още в началото на годината заявиха, че са готови да имат общ наследник, след като се ожениха преди 3 години в стария град на Несебър. Нещо повече - в интервю от началото на годината Дидо заяви, че иска да има много деца.


Самата Юлия има едно дете - син от предишна своя връзка. Тя е бивш модел и дъщеря на треньора Игор Кулиш. Историята на любовта на Юлия и Дидо е повече от странна.

Тя отива на концерт на Aerosmith в София със своята майка, където D2 подгряват. Още когато започва шоуто на българите, майката на Юлия е категорична - това е бъдещият съпруг на Юлия.

Самата Юлия не помни много от шоуто на Aerosmith, но започва да пише веднага на Дидо, който по това време е във връзка с бившата си приятелка. Тя го целува по бузата на друг концерт и тогава започва всичко.

В Дидо започват да се зараждат чувства, а и вече с приятелката си по това време се били отдалечили. Двамата с Юлия заживели заедно на първата седмица от началото на връзката си.Добави коментар