Диана Любенова в депресия

216
Диана Любенова в депресия

Не иска да гушка бебето, спряла да кърми

Диана Любенова отказвала да гушка малката си дъщеричка и се изнервяла за дреболии.

След раждането на така чаканото бебе, майката се депресирала сериозно. По цял ден била вкисната и нямала желание за нищо, а настроението й било под нулата, пише hotnews.bg.

Решила, че не иска повече да кърми и започнала да пие лекарства, с които да спре кърмата си. Изненадала близките си неприятно с това си решение, но в крайна сметка тя заявила, че на никой не дължи обяснения.

Звездата от “Забранена любов” успяла да втрещи още акушерките в болницата, когато им казала, че не желае да кърми изобщо. Не се притеснявала, че адаптираното мляко може да не бъде добре прието от новороденото.Американският й съпруг започнал сериозно да се тревожи за състоянието на красивата си жена. Той си представял, че ще има истинско семейство след появата на бебчо, но Любенова се оказала глезена мама. Киселите й настроения нямали край, което много започнало да го изнервя.

Лес не губел надежда и се надявал до месец-два нещата да си влязат в нормалния ритъм и съпругата му да се успокои. Двамата вече имали планове за екстравагантна почивка, а Диана дори планирала нов работен ангажимент.

А вие преживяхте ли следродилната депресия? Споделете в коментарите.Добави коментар