Диана Любенова чака момиче

148
Диана Любенова чака момиче

Ще роди през август

Актрисата Диана Любенова, която вече е в напреднала бременност, чака момиченце в началото на август. Чаровната актриса за първи път ще стане майка, но, въпреки топлото време и напредналата си бременност, съобщава, че се чувства чудесно.

Това е първо дете и за приятеля й Лес Уелдън, който от години работи като продуцент във филмовото студио „Ню Бояна“.

Въпреки че е в отпуска от няколко седмици, Диана признава, че не имала възможност да отиде на море. Първоначално заради професионалните си ангажименти, а след това поради препоръка на лекаря й.

Пак по негов съвет актрисата ще ражда секцио, а не по естествен път. Датата и болницата, където смята да роди дъщеря си, звездата упорито пази в тайна.

Независимо от напредналата си бременност, бъдещата майка твърди, че се чувства отлично и не страда особено от високите температури, макар да признава, че вече няма търпение да роди, съобщава hotnews.bg.

Смята, че дължи добрата си форма на фитнес упражненията, които е правила почти до края на седмия месец. Още от самото начало на бременността Диана редовно посещавала любимия си фитнес салон, където под зоркото око на личен инструктор правела активно упражнения въпреки наедрелия си корем.Добави коментар