Детски снимки на звездите 2

68
Детски снимки на звездите 2

Предполагал ли е някой какви ще станат?

Родителите на звездите често споделят спомени от типа „той започна да пее на пет годинки“, „дъщеря ми винаги обичаше да е в центъра на вниманието“ и др. И най-доброто потвърждение на тези думи са детските снимки.

В поредица от няколко материала woman.bg показва интересни детски снимки на едни от най-известните знаменитости в света. Вижте втората част от тях.

Първата част можете да видите тук

Кейт Хъдсън от малка била в актьорските средиКогато Кейт Хъдсън била само на половин годинка, родителите й се развели. Детето останало при майка си Голди Хоун и нейния приятел Кърт Ръсел. Кейт от малка обожавала да бъде център на вниманието и демонстрирала на фотографите усмивка на бъдеща звезда.Кейти Пери четяла Библията и слушала църковни хоровеКейти Пери била отгледана в религиозно семейство. Родителите й били пастори и не позволявали на детето да слуша „светска“ музика. На Кейти й било забранено също така да ругае, да носи по-открити дрехи и да чете нещо различно от Библията.Тя се подчинявала до определена възраст, но след завършване на колеж отишла да живее в Лос Анджелис, където започнала кариерата й. Родителите на Кейти все още не одобряват всичко, което прави дъщеря им, но певицата твърди, че е в добри отношения с тях.

Никол Шерцингер се мислела за „грозно пате“Никол Шерцингер като малка била много срамежлива. „Дори ме смятаха за задръстена. Преди да попадна в Pussycat Dolls носих огромни грозни очила. Израснах в католическо семейство и много от нещата, които други деца можеха да правят, бяха забранени за мен. Затова имах комплекси и се чувствах неуверена. Започнах постепенно да се разкрепостявам, чак когато излязох на сцената да пея и да танцувам“, признава Никол.Добави коментар