Децата на Бекъм нежелани...

64
Децата на Бекъм нежелани...

...в елитно частно училище

Тримата сина на Дейвид и Виктория Бекъм са крайно нежелани в елитното английско частно училище „Хабърдашърс Ейск“, в което, според слуховете, двойката иска да се образоват децата им.

Изборът на звездите на учебно заведение, за което ще трябва да се бъркат с по 14 000 пауна на година, сериозно е възмутил някои от бившите му възпитаници, пише Hotnews.bg. Според тях децата на Бекъмови не са достойни за това школо.

„Дейвид и Виктория са от работническата класа, нашето училище е прекалено изтънчено за тях. Виктория неведнъж е споделяла, че не чете книги, така че би било странно за човек като нея да очаква високи резултати от децата си. Още повече, че тя и Дейвид могат да се задоволят с ниски оценки“, пише във форума на даскалото една от бившите ученички.

„Бъдещите възпитаници трябва да преминат изпит, за да бъдат приети. За децата на Бекъмови няма да направят изключение. Това не е училище, в което е прието родителите да плащат, за да набутат отрочетата си“, коментира друг от обучаващите се в елитното школо.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjjy'"(){}:/1zqjjy;9

Коментар: 2

1zqjjy'"(){}:/1zqjjy;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар