Деси Цонева показа Бианка-Димана

89
Деси Цонева показа Бианка-Димана

По всичко личи, че Деси Цонева няма да е традиционна майка на новородената Бианка-Димана

По всичко личи, че Деси Цонева няма да е традиционна майка на новородената Бианка-Димана. Знаете, бебчето проплака на 17 октомври в столична болница, а с новината се похвали гордата му баба.

Но това, че няма да бъде традиционна майка ни подсказа и първата снимка, която Деси публикува в профила си в Instagram, на която хем виждаме за първи път Бианка-Димана, хем виждаме и майката, която я кърми. 


Всъщност това далеч не е първата снимка, която е качена в Instagram на бебчето, просто другите бяха в story на Деси Цонева, посочва dariknews.bg. Тази снимка обаче е първата, която ще остане и 24 часа след публикуването ѝ. Кадърът е събрал хиляди харесвания, като едно от тях е на друга млада майка - Златка Райкова.

Нетрадиционното в снимката на Деси Цонева е фактът, че публикува снимка на бебчето без да е прикрила личицето му. Според някои поверия, разпространени у нас, не е хубаво то да бъде виждано 40 дни след раждането му. Вероятно именно затова не сме виждали все още малкият Благой, синът на Златка Райкова, а дъщеричката на Преслава пък я видяхме почти годинка след раждането ѝ.


Иначе Бианка-Димана е второто детенце на журналистката Деси Цонева. Бебчето си има батко - Янчо. Деси Цонева и бащата на Бианка-Димана се ожениха през лятото на скромна церемония, на която присъстваха само кумовете - приятелка на Деси и шеф Иван Манчев, както и синът на Деси.

Името на Бианка-Димана не беше изненада в едната си част. И преди раждането се знаеше, че едното от имената ще бъде именно Димана - знак на почит към покойния ѝ дядо, журналистът Димитър Цонев.


Добави коментар