Деси Банова се връща на екран

95
Деси Банова се връща на екран

След три месеца майчинство

Обичаната синоптичка Деси Банова отново казва прогнозата за времето по Нова тв след блиц отпуска по майчинство. “Дъщеричката ми Йоанна на 7 юни навършва 3 месеца”, каза младата майка и поясни, че майка й излиза в отпуск “по бабинство”:

“Зрителите ще ме видят в централната и в късната емисия. Разбира се, това няма да ми попречи да участвам във вечерния тоалет на Йоанна, нито в храненето й, защото аз продължавам да я кърмя и ще го правя, докато мога. Лошото е, че тя не пожела да суче. А стерилизаторът и изцеждането на млякото с помпичка отнемат много време", казва синоптичката."Дъщеричката ми е слънчице - много е спокойна, сама “съкрати” нощното си хранене и като заспи в 9 вечерта, се събужда чак в 7 сутринта. И е необичайно “бъбрива” за възрастта си. Говори си нещо неразбираемо на бебешки, усмихва се на всички, но нас с татко й Иво определено ни разпознава. Купили сме й една пееща и светеща люлка и по цял ден се забавлява сама с нея или с някоя от бабите е в градинката с количката”, разкри тайните на щастливото си майчинство Деси.

Имаше реална опасност Банова да не спази 3-те месеца майчинство, които сама си отпусна, но свирепият вирус, който я мъчеше, мина точно навреме, пише hotnews.bg.Добави коментар