Део бавачка на близнаците на Лео

98
Део бавачка на близнаците на Лео

Италианският кулинар ще стане баща до дни

Италианският кулинарен спец Лео и неговата половинка Лучия ще станат родители на близнаци до дни. Покрай дългоочакваните бебета всички са в голяма еуфория. И понеже с две хлапета наведнъж определено няма да е никак лесно на родителите, приятелите обещават да помагат с каквото могат. Сред първите доброволци за ролята на бавачка е Део, който е много близък на Лео както на сцената, така и в живота.

“Моята сестричка Маринчето е 11 години по-малка от мен, така че съм подготвен”, изтъкна се Део пред BLife. Лео обаче се опитва да носи много дини под една мишница. Наскоро отвори италианско кафе, за което от родината му пристигнаха на помощ неговият брат и племенницата му.

“Аз имам 55 работници българи, така че давам храна на България. Ако някой си мисли: „Той спечели”, въпросът е, че давам работа на хората. Брат ми и племенницата ми дойдоха от Италия да отворим италианско кафе. Имаме и за зимата работа. След това почваме с участията - вече имаме записано участие за 20 декември”, обясни Лео, цитиран от вестник "Монитор".

Междувременно щастливият нетърпелив бъдещ татко напълни профила си във Facebook със снимки на близнаци. Под последната от тях, която публикува вчера, е коментирал с характерния си акцент: „Остана два дена за промяна на мой живот!”.Добави коментар