Дефектите на Холивуд

716
Дефектите на Холивуд

И звездите не са съвършени

Звездите в Холивуд създават впечатлението, че са богоподобни същества, слезли на земята единствено да правят перфектните филми, песни и тв предавания. За повечето хора това са личности, съвършени откъдето и да ги погледнеш. Британското електронно издание thesuperficial.com, цитирано от БТА, обаче разбива този мит. Оказва се, че доста идоли на млади и стари имат физически дефекти, които обаче старателно крият с грим, дрехи или осветление и за които знаят само малцина техни близки.


 

Меган Фокс
Проблем - деформирани палци

Секси котенцето на Холивуд и звезда от филми като „Транформърс” страда от заболяване, наречено брахидактилия. На обикновен език това означава аномалия на пръстите на ръцете. При нея палците растат доста по-бавно от другите пръсти. А ноктите на тях изглеждат недоразвити и криви. Меган обаче е намерила цаката на проблема - ако трябва да прави сцени с близък план, в които се виждат ръцете й, просто ползва дубльорка. Хубавицата доста внимава палците й да не бъдат щракнати от папараци и винаги ги крие, окичвайки ги с грамадни пръстени.


 

Кати Пери
Недостатък - кожа като шкурка

Кралицата на латексовите дрешки - Кати Пери, е осъдена до живот да има кожа като шкурка. При нея пъпките, неприятните отоци и кръвоносни съдове по лицето са ежедневие, още откакто е ученичка. Преди сватбата си с комика Ръсел Бранд Кати е пръснала буквално цяло състояние, за да заличи кошмарното акне. Тя се е подложила на стотици процедури, част от които доста мъчителни, за да подобри визията си. В ежедневието Кати не излиза пред хора, ако лицето й не е с плътно покривен фон дьо тен, за да може да скрие лунния пейзаж на физиономията си.


 

Парис Хилтън
Минус - мързеливо око

Вятърничавата наследница на хотелската империя Хилтън Парис има проблем, който обаче се опитва да скрие с перфектен грим . Е, не й се удава винаги. Наблюдателни журналисти анализирали някои от снимките й по приеми и хванали, че клепачът на лявото й око е сякаш „паднал”. Мълвата в Холивуд твърди, че преди години русокоската претърпяла несполучлива пластична операция, заради което един от мускулите на клепача й е бил засегнат. И до ден-днешен не се е възстановил. Проблемът все пак може да се отстрани без тежки операции. Но мис Хилтън инатливо не желае да го прави. Просто не смята да се отказва от любимите си сини контактни лещи, които ползва. Парис не харесва естествения кафяв цвят на очите си, защото, според нея, я правел много скучна.


 

Холи Бери и Елън Помпео
Игра на природата - шести пръст на единия крак

И двете дами са смятани за особено сексапилни и няма година, в която да не попадат в най-различни класации за обаяние и чар в Холивуд. И едва ли някой обръща внимание на това, че актрисите са надарени от природата с малко повече пръсти на краката от нормалното. Аномалията има научното име полидактилия и се среща доста рядко - при един на 5000 човека. По принцип излишният израстък се премахва оперативно. Някои обаче, като Холи Бери, са на мнение, че това ги прави уникални, и спокойно ходят с джапанки. А за това, че шестте пръста може да говорят за демонично начало в душите на актрисите, нито Холи, нито Елън вярват в подобни суеверия.


 

Мадона и Ванеса Паради
Несъвършенство - разстояние между предните зъби

Според едно поверие, колкото по-голямо е разстоянието между предните ти зъби, толкова повече ще ти върви в хазарта и любовта. Вероятно поради тази причина Мадона и Ванеса Паради не правят нищо по въпроса да сложат още един зъб в процепите. А за тяхното финансово състояние подобна интервенция едва ли ще се окаже катастрофална. Половинката на Джони Деп дори с удоволствие позира на фотографите.


 

Кейт Босуърт, Джейн Сиймор и Мила Кунис
Аномалия - очи с различен цвят

Дамите са страхотни облекат ли рокля на някой световен дизайнер. Ако обаче човек се приближи прекалено близо, тогава с изненада ще открие, че очите им са са различни цветове. Кейт Босуърт, например, има синьо и кафяво око, „Д-р Куин Лечителката” е със зелено и кафяво, а Мила Кунис – синьо и зелено. При Мила поне нещата са оправдани донякъде - промяната на цвета е вследствие на заболяване, което за малко не я оставило сляпа с едното око. В България за хора с различен цвят на очите се казва, че са надарени със способностите да врачуват. В Холивуд обаче не знаят тази поличба. Иначе и трите дами моментално биха отворили кабинети за гадаене. 

Лили Алън
Странност - трето зърно

Поп певицата е доказателство за това как един дефект става ефект. Тя показва аномалията си пред всички репортери и фотографи, които й се изпречат пред очите. Добре, че това става в наши дни. През Средновековието хората с три зърна са били смятани за вещици и изгаряни на клада.Добави коментар