Дъщерята, която се казва Джеймс

76
Дъщерята, която се казва Джеймс

Защо Райън Рейнолдс даде мъжко име на момиченцето си?

След седмици на намеци и спекулации Райън Рейнолдс потвърди, че дъщеря му е кръстена с мъжкото име Джеймс. Джеймс се роди миналия декември. Тя е първото дете на съпрузите Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.

Въпреки предположенията, че звездната двойка е дала на щерка си мъжко име и че то е Джеймс, 38-годишният Рейнолдс досега отказваше да оповести публично името на детето.

В интервю за шоуто "Тудей" на телевизия Ен Би Си, Райън Рейнолдс е заявил: "Да, името на дъщеря ни е Джеймс. Всички вече го знаят", съобщи dir.bg.

Вижте още: Да кръстиш детето Салфетка или Стафида

Слухът, че актьорът и 27-годишната му съпруга са дали на дъщеря си точно това име се появи в много издания. Райън Рейнолдс обаче досега отказваше да го потвърди, защото, по думите му, не искал да бъде първият, оповестил публично, че момиченцето му носи мъжко име.

"Не желаех да бъда първият човек, изкрещял пред медиите името й. Както всички знаем, малките момичета стават придирчиви тийнейджърки, които ровят в миналото и не спестяват на родителите си въпроси от типа "Защо ми причини това?", споделя актьорът.Добави коментар