Дължината на косата издава характера

570
Дължината на косата издава характера

Според някои изследвания дължината на косата показва не само любимата ви прическа, но и характеристиките на вашата личност

Според някои изследвания дължината на косата показва не само любимата ви прическа, но и характеристиките на вашата личност, посочва италианският”Република”.

Къса коса

Късата коса често е отражение на смелостта, затова се избира предимно от жени с висока самооценка. Също така жените, които имат къса коса, са много комуникативни, приятни и лесно завързват нови приятелства. Те решават проблемите си спокойно и честно и се изявяват в професия, в която използват интелигентността си.

Коса над раменете

Косата с дължина над раменете е избор на честни и безстрашни жени, които не понасят рутината, искат нови преживявания и нямат комплекси. В допълнение, т.нар bob най-добре описва жените, които балансират много добре между личния и деловия живот.Коса до раменете

Косата до раменете обикновено се избира от елегантни дами с много женствен и изискан вид. Тази дължина издава хора, които искат да бъдат център на вниманието, говорят много и наистина ценят приятелите си, които винаги са на първо място.

Дълга коса

Жените с дълга коса, са големи мечтатели и не позволяват нищо да ги спре по пътя към осъществяване на мечтите им. Те търсят дълготрайна връзка и дават всичко от себе си, но са много придирчиви при избора на партньор. 

Добави коментар