Да скрием коремчето

222
Да скрием коремчето

Което ни остана след раждането

Всяка една от нас може да се похвали с особености на фигурата, които често иска да отстрани, с магическа пръчка по възможност, лесно, бързо и безболезнено.

Дори с титански усилия във фитнеса и перфектно подбрано меню, структурата си е структура и трябва да приемем телата си такива, каквито ги е създала природата.

Едно от най-значимите качества на дрехите е, че веднъж подбрани правилно, имат дарбата оптически да променят визуалните ни представи.

Тази проста, но основна истина в сферата на стила и естетиката ни даде повод за пореден път да се разровим в професионалните съвети на стилисти и дизайнери и да дадем насоки за подбора на дрехи спрямо фигурата.

Има известни спорове за това кое е по-досадно – да имаш едро дупе или голямо коремче. Без да задълбаваме в този излишен дебат, ще отсъдим строго и справедливо – нито едното, нито другото. Има обаче малки трикчета, с които ситуацията е в състояние да се „замаже“! И ние ще ти ги представим, подбрани от woman.bg.

Единият от вариантите да прикриете корем е като фокусирате вниманието върху атрактивната страна на дрехата. Принтовете и шарките отместват критичния поглед от несъвършенствата на част от тялото към интересния десен. Отминаха дните, в които съществуваше закон за вталяващото вертикалното райе, гласящ – „Носи го, ако си пълен!“Съветът на стилистите е да акцентирате върху красотата на дрехта, която ще отмести вниманието от проблемната зона, която в случая са коремът и талията. Избирайте измежду красиви принтове като точки, абстрактни и етно мотиви. Именно те, когато са разпръснати по цялата блуза или рокля, но задължително във вертикална линия, ще прикрият несъвършенствата в областта на торса.Не забравяйте да акцентирате върху най-красивите части на тялото си. Ако за сметка на коремче имате красиви крака, не се колебайте да ги покажете със страхотен чифт панталон или секси пола.Деколтета, падащи като драперия, са също прекрасен начин да прикриете едрата талия. Подопен тип блузи, тоники и рокли стоят изключително женствено и елегантно. Избирайте леки и ефирни материи, за да постигнете раздвижен и секси ефект от дрехата.Коментари

Коментар: 3

Тези шарки, които не са вертикални линии оптчески те правят да изглеждаш по-дебела, както и всички нези набрани и накъдрени елементи. Вертикалните детайли (линии и др.) наистина създават илюзията за удължаване и вталяване, нищо че било отживало.

Коментар: 2

mnogo pravilno

Коментар: 1

е много е тъпо да пишете статия как да се прикрие корема и да слагате снимки на жени, които нямат никакви проблеми с корема.


  • 1

Добави коментар