Да родиш като звезда

235
Да родиш като звезда

Тайната на звездните раждания

Деми МурДеми Мур е свикнала да живее пред камера дори в миговете, когато дава живот. За раждането на първата си дъщеря Румър Уилис (1988 г.) Деми наема трима оператори, които да запишат един от най-важните моменти от живота й.

Камила АлвсКрасивата приятелка на актьора Матю Маконахи роди първото им дете под звуците на родната си бразилка музика. DJ на събитие бил самият Маконахи. „Бях DJ и пусках бразилска музика, на която танцувахме. Кефихме се, а тя се потеше. Без никакви болкоуспокояващи, направо така роди”, споделя след време гордият татко.

Анджелина ДжолиАнджелина родила първото си биологично дете Шайло в малка болница в Намибия. „Бяхме в Африка, когато Ши се роди. Не мисля, че имаше някой друг, освен нас в тази малка болница. Това беше най-страхотното преживяване. В тази сладка стаичка. До нас имаше прекрасни лекари и сестри. Извикахме и американски лекар, който работи в Африка, за да помага на местния с цезаровото сечение”, разказва Анджелина.

Жизел БюндхенЖизел ражда във вана, без никакви болкоуспокояващи, за да може да бъде напълно адекватна на случващото се – „През цялото време умът ми беше насочен към всяка контракция и мисълта, че бебето ми излиза на бял свят”.

Джесика Алба„Тя не издаде дори и един звук. Беше невероятно”, казва съпругът на актрисата Кеш Уорън.

Виктория БекъмИзвестна като “too posh to push” („твърде шик, за да напъва”), Виктория ражда и четирите си деца с цезарово сечение.

Дани МиноугДани правила планове да роди в дома си, но нещата коренно се променили, когато в последния момент се наложило да я откарат в болница заради усложнения. На всичкото отгоре при записването в медицинското заведение тя се представила с фалшиво име.

Миранда КерМоделът признава, че за първи път държала Орландо Блум изкъсо по време на раждането на сина им Флин. Актьорът стоял до нежната си раждаща половинка през цялото, повтаряме - цялото време, пише woman.bg. Дори се налагало да пишка в бутилка, защото Миранда не го пускала да я остави сама в стаята с лекарите дори за миг.

Марая КериПевицата е Дива и родила близнаците си като истинска Дива. По време на раждането звучала песента й Fantasy, защото искала децата й, освен да се родят под звуците на хит на майка си, така и да чуят нейното живо изпълнение от концерт на Медисън Скуеър Гардън.Коментари

Коментар: 1

На Деми Мур дъщеря и не само е по-грозна , но и прилича на по-възрастна от нея ...


  • 1

Добави коментар