Да продаваш кърмата си в интернет

163
Да продаваш кърмата си в интернет

Англичанки правят по около 10 000 паунда на година, продавайки кърма

Англиийски майки продават излишната си кърма в интернет и могат да направят до 10 000 паунда на година. Някои майки даряват кърмата на Националната здравна каса, но други предпочитат да си докарат допълнителен доход.

21-годишната Клер Томсън (на снимката) живее в Глазгоу със своя партньор и 4-месечната си дъщеричка Луси.Тя предлага излишната си кърма в популярен сайт. „Веднъж ми се обади жена, която попита дали ще й продам кърма за мъжа й. Той страдал от множествена склероза и някои изследвания показвали, че пиенето на кърма може да му помогне. Аз обаче отказах. В интернет има всякакви перверзници, не бих продала кърма на мъж,“ казва тя.

Клер казва, че продава кърма по две причини – за да помогне на майки, които нямат и за да си докара допълнителен доход.
Наскоро е продала кърма на жена, която се лекува от рак и не може сама да кърми. Тя й продала кърма на цена паунд за унция и направила 95 паунда.

Йелена Харис е на 28 години. Тя има дъщеря на 2 седмици. Йелена има много излишна кърма и е решила да я продава.
До сега е продала кърма за 100 паунда. Във фризера й има още много замразени торбички, които чакат своя купувач. Тя е написала в обявата си, че е съгласна да продава и на мъже, тъй като „много хора със заболявания търсят кърма, заради хранителните й качества.“

За сега търговията в интернет е на доверие, защото няма как купувачите да са сигурни, че продаващата майка е здрава. Добави коментар