Да попаднеш на съпруг

143
Да попаднеш на съпруг

Мерил Стрийп за майчинството

Мерил Стрийп е емблематична актриса, която в наши дни е определяна като „най-великата жива актриса”. Носителка е на редица филмови награди, сред които и няколко Оскара, последният от които за играта й в „Желязната лейди”.

В скорошно интервю Стрийп, която израства в семейство на художествен редактор и фармацевт, споделя любопитна информация за майчинството и това как й се е удало да съчетае блестящата си актьорска кариера с отглеждането на децата.

„Първата предпоставка е наистина добър съпруг, който открих преди много години и съм щастлива от това. Следват сила и много добри организационни умения”, казва Мерил.

Тя допълва, че относно майчинството се усеща така сякаш управлява бизнес. „Става дума за планиране, планиране, планиране”, категорична е актрисата.

Звездите споделят: Какво е да си родител


Носителката на много филмови награди допълва, че се радва, че дъщерите й имат влечение към киното, но се страхува за тях, тъй като актьорската професия не е лесна и една от трудностите е критиката.

Запитаната дали винаги е весела и щастлива, Мерил Стрийп искрено отговаря, че това е маска за пред пресата. Като всеки човек, тя има трудни моменти, в които настроението й е непоносимо. Това може да потвърди съпругът й.

Любов секс и храна

Така родената в Съмит, Ню Джърси, актриса дефинира истинското щастие.

„Докато имаш храна и покрив над главата си и всички отговорности, за които се грижиш, са подсигурени, това, което те прави щастлив, е много простичко”, обяснява Стрийп.Прилича ли на майка си?

И да, и не. „Майка ми беше човек, който влизайки в стаята, я озаряваше. Тя правеше приятелства с лекота и общуваше с радост. Винаги съм искала да бъда повече като нея, отколкото съм. Обичах я и я обожавах много силно. Тя избираше да вижда само добрите страни от живота и избягваше това, което е грешно”.Добави коментар