Да плюеш в устата на детето си

96
Да плюеш в устата на детето си

Такъв метод на хранене практикува Алисия Силвърстоун

Актрисата Алисия Силвърстоун, която напоследък се загуби от големия екран и от светския живот на Холивуд, откри шокиращ начин да привлече вниманието.

35-годишната Силвърстоун показа новаторски но и стряскащ метод, по който храни 10-месечния си син Беър – уста в уста. Във видео, което актрисата публикува в блога си се вижда как тя дъвче храната, а после я плюе в устата на момчето.

В блога си тя споделя ентусиазирано, че е закусила супа Мисо, зеле и репички, задушени с ленено масло, и традиционни японски сладки мочи. "Нахраних Беър с мочи и малко от зеленчуците от супата... от моята уста в неговата", обяснява Алисия."Това е неговият любим начин на хранене и моят също. Той започва да пълзи из стаята, за да атакува устата ми, когато се храня", продължава с откровенията тя и уточнява, че видеото, което може да видите по-долу, е снимано преди месец-два, когато синът ѝ е бил "малко колеблив".

"Сега той сграбчва устата ми, за да вземе храната", хвали се актрисата, цитирана от novini.bg Може би Силвърстоун опитва да се доближи максимално до природата, като храни Беър по начина, по който птиците хранят малките си. Ние обаче намираме метода ѝ за меко казано притеснителен.Коментари

Коментар: 3

леле колко гадно... ами това дете като порасне и почне да разбира?...

Коментар: 2

пълна гнусотия, аз от мойта лъжица на дъщеря ми не й давам да яде, ще й плюя в устата

Коментар: 1
be4i

e moje posle ,kato navarshi 20 sinat i i da spi s nego....egati marshata

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.


  • 1

Добави коментар