Да отслабнем без въглехидрати

25882
Да отслабнем без въглехидрати

Вижте най-подходящите храни за нисковъглехидратната диета

Диетите с ограничен прием на въглехидрати и тези с намалено количество мазнини са едни от най-популярните сред програмите за отслабване. Вижте какви храни препоръчва woman.bg, за да бъде успешна нисковъглехидратната ни диета.

МаруляТова е много вкусен и полезен вариант. Не съдържа въглехидрати, но има много желязо, витамини С и Е. Не се изкушавайте да добавяте крутони към салатата - така добавяте и въглехидрати.

Червеното е полезно за сърцето - доматиНаслаждавайте се на домати от всякакъв вид - от чери до големи вкусни домати. Те са бедни на мазнини и холестерол, нямат въглехидрати, но имат много витамини А и С, както и мощният антиоксидант ликопен.

Лилаво - за повече витамин КЗадължително добавете патладжана към нисковъглехидратната си диета. Те са чудесен източник на витамин К и В6 и на диетични фибри. Липсата на въглехидрати ги прави идеална добавка към вашето отслабване.

Чушки - червени и зелениПорция чушки сдържа по-малко от грам въглехидрати и 83% от нужната ни дневна доза витамин С. Малкото натрий и холестерол ги правят хранителна закуска между храненията. Можете да ги добавите към салатата или основното ядене.

Праз вместо лукАко никога не сте опитвали пържен праз, значи нищо не знаете. Празът е от семейството на лука и чесъна, но има по-мек и приятен вкус. Добър източник на витамини А и С. Имайте предвид, че празът съдържа голямо количество натрий.Добави коментар